Hoe zijn wij begonnen

Het begon allemaal in 2015 toen ik de opleiding tot Gastronomisch Sommelier WSET Level 2 heb gevolgd aan de Academie voor Gastronomie. Hier ben ik enthousiast geworden in alles wat met wijnen en ook gedistilleerd te maken heeft. Vanaf dit jaar zijn we gaan proeven van de bestaande Limoncello’s en dachten; dit kan leuker en vooral lekkerder!

Passie

Een grote passie voor het horecavak en gastronomie kan hierin niet achterblijven. Zonder goede passie, geen goed product of producten!

Vakmanschap

Zelf komen wij uit de horeca keuken op het prachtige strand van Renesse. Hier werkend wij nog steeds, en zelfs onze likeuren worden hier gemaakt! Alles dus vanaf het strand; Playa Licores.

Playa Licores statement

Wij maken likeuren welke uitblinken in ieder hun eigen smaak en gevoel

Playa Licores

Onze tijdlijn

Location

Gastronomisch Sommelier WSET Level 2

Hier is het begonnen, met de opleiding Gastronomisch Sommelier aan de Academie voor Gastronomie te Hoog-Soeren

2016

Location

De eerste proeven

De eerste test-versies om te laten proeven aan de gasten van Strandpaviljoen Zuid Zuid West te Renesse, waar wij tevens de likeuren maken.

2016

Location

Eerste productie

De productie is begonnen van de eerste definitieve versies van Playa Licores; Limóncello, Narancello en Limacello.

2016

Location

Verpakkingsmateriaal

Het eerste proef-verpakkingsmateriaal is binnen. Design in samenwerking met Kevin de Voogd (Kittig-Ruug), Marcel Oosterom (Danza Media) en Kevin Landsbergen (Web & App Easy B.V. | Playa Licores | Strandpaviljoen Zuid Zuid West)

2017

Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om deze website te bezoeken.

Verifieer je leeftijd